Download en gratis skabelon til eget brug ⬇

Under udviklingen af en boligejendom er et vigtigt fokuspunkt, at det som der projekteres også afspejler det, som kan afsættes i markedet. Alene forkerte lejlighedsstørrelser kan medføre, at hele casen falder til jorden – og ikke giver et rentabelt afkast.

At sikrer et projektet svarer til efterspørgslen markedet – kræver reelt simple 3 step:

Uddrag fra værktøj
  1. Målsætning. Bygherre og dennes rådgivere laver en grundig undersøgelse af det potentielle marked og fastsætter ud af den en målsætning for lejlighedsstørrelser, lejlighedsfordeling samt min/max-krav til hver lejlighedstype. Denne øvelse udføres tidligt i udviklingsfasen så det efterfølgende projekteringsarbejde og budgettering afspejler denne målsætning.
  2. Optegning. Under projekteringen har arkitekterne en klar linje fra bygherrens målsætning omkring lejlighedsstørrelse m.m. Målsætningen hjælper arkitekten til hurtigere at ramme “inden for skiven” i forhold til bygherrens ønsker med minimeret tidspunkt og konflikter til følge.
  3. Kvalitetssikring. Når projektet er optegnet laves en specifik analyse for at sikre, at det reelle projekt nu også har lejligheder, der bygherrens ønsker.

I HusGruppen anvender vi et værktøj, som vi synes alle skal have glæde af. Værktøjet kan bruges til alle 3 ovenstående steps. Og sikrer, at bygherrens målsætning bliver videreført til arkitekten, som ligeledes kan bruge værktøjet til deres løbende kontrol. Og ikke mindst giver værktøjet mulighed for at lave analysen af det endelige projekt og sikrer, at det kan afsættes i markedet. Det kalder vi at skabe værdi!

Har du brug for bygherrerådgivning til jeres projekt – så lad os tage en uforpligtende skak om hvad vi kan hjælpe jer med – Tlf. 9399 8399 – info@husgruppen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *