Aktiv frontkæmper

En byggeproces kan være en svær og kompleks opgave at angribe. Med en bygherrerådgiver på sidelinjen varetages Jeres interesser gennem hele projektet – fra de indledende behov er afdækket til det færdige projekt er realiseret.

Med over 13 års erfaring indenfor byggebranchen, hvor vi både har siddet på projekterings-, entreprenør- og bygherresiden – kender vi branchen og kan hjælpe Jer sikkert i mål.

Aktiv frontkæmper

Tid – Økonomi – Kvalitet

.. er alfa omega for bygherren. Derfor har vi som Jeres forlængede tekniske arm i både idefasen projekteringsfasen – og udførelsesfasen, et skarp fokus på styring af tid, økonomi og kvalitet.

Tid, Økonomi og kvalitet skal gå hånd i hånd. Det sikrer HusGruppen.

I HusGruppen stiller vi os ikke tilfreds med middelmådige løsninger. Vi anbefaler at vi tages med fra starten af, hvor vi har mulighed for at skabe kreative og innovative løsninger, som sikrer, at I som bygherre får det bedst mulige projekt indenfor den økonomiske ramme.

Derfor udfordrer vi også Jer som bygherre. Vi sikrer, at jeres vision, mål og strategi med projektet bliver afklaret. 

Tværfaglighed

Vi har en bred tværfaglig viden inden for både det forretningsmæssige, indretningsmæssige, byggetekniske og udførelsesmæssige.

Det unikke ved os er, at vi alene agerer ud fra jeres interesser. Det gør, at I får præcist det I skal bruge i forhold til jeres behov.

Opstår der behov for direkte specialistviden, hjælper vi gerne med at få supplerende specialister ind udefra. Vi er således helt uafhængige og er udelukkende bygherrerådgivere.

JERES bygherrerådgiver.

Tværfaglighed
HusGruppen har en bred tværfaglig viden.

Vil du læse mere om rollerne i byggeriet – klik her: byggeproces.dk/