Verden til et bedre sted

FN's 17 verdensmål

Bæredygtighed tidligt ind i projektet – vil maksimere værdier og minimere omkostninger.

I en tid med store klimaforandringer er der gennem de 17 verdensmål et kæmpe fokus på bæredygtighed. Bæredygtighed i mange former. Det er både socialt, økonomisk, fagligt og miljømæssig etc.

Inden for byggeriet har vi mulighed for at påvirke en væsenlig del af denne bæredygtighed. Og endda på mange punkter.

Ved at tænke bæredygtighed ind tidligt i projektet, bliver det muligt at indpasse bæredygtige tiltag uden, at det nødvendigvis koster ret meget ekstra. Og vi kan ligeså godt erkende, at bæredygtighed er noget, som er kommet for at blive. Og noget som vi med tiden vil se som direkte myndighedskrav. Det er således naturligt, at være på forkant med situationen og bruge det positivt i udviklingen. Derved kan vi sammen være frontløbere for at gøre verden til et bedre sted, samtidig med at være bedre rustet til eventuelle fremtidige krav.

Bæredygtighed på formel

DGND- Green building Council Denmark

HusGruppen er uddannet DGNB-konsulent.

En måde at arbejde med bæredygtighed på kan være ved en DGNB-certificering. Green Building Council Denmark er instansen bag certificeringen. Den bygger på tysk grundighed og tager afsæt i 5 forskellige bæredygtige kvaliteter.

Som uddannet DGNB-konsulent hjælper vi dig med at bringe bæredygtighed ind i netop dit projekt.

Er du interesseret i et hurtigt overblik for hvad DGNB er, så se mere på dette link.

Svanemærket

Ønskes en anden form for bæredygtighedscertificering – så kan vi også varmt anbefale en Svanemærkning.

Svane - Eurolabel

Svanemærket kender de fleste fra diverse skønheds- og rengøringsprodukter. Mærket er det nordiske miljømærke. Der kan være en kæmpe branding værdi I at anvende netop denne certificering, da rigtige mange forbrugere bedre kan relatere sig til netop Svanemærket frem for DGNB. Så har jeres byggeri en kommerciel interesse, bør I overveje om Svanemærkning kunne være noget for jer.

Kontakt os for en uforpligtende snak