Vi er købmændHjælp til køb af bolig

Står I overfor at skulle købe hus eller lejlighed? Er I i tvivl om, hvad I skal være opmærksomme på og hvilke muligheder, der ligger i den kommende bolig? Tag HusGruppen med som køberrådgiver og undgå dårlige køb og uforudsete ting.

Vores erfaring er, at tilstandsrapporter skal forstås for at kunne anvendes korrekt. Derudover ser vi ofte at specielt sekundære mangler bliver negligeret, selvom de reelt kan have større økonomisk betydning end større fejl. Vi hjælper jer med følgende:

  • Gennemgang af tilstandsrapport
  • Bygningsgennemgang
  • Drøfte muligheder for om-/tilbygning inkl. økonomi og tid
  • Vurdering af købspris og anbefaling til afgivelse af et evt. bud

Derudover tager vi altid en indledende snak med jer om jeres fremtidsplaner med huset/lejligheden. Skal der renoveres inden indflytning eller senere eventuelt i etaper? Er der tilstrækkelig plads nu, om 2 år, om 5 år? For os er det vigtigste, at I finder det rigtige sted – som skal blive jeres HJEM.

Vurdering af pris

Vurdering af pris

Hjælp til jeres huskøb bliver en god investering. Picture-Credit

HusGruppen hjælper som skrevet også med en en uvildig vurdering af prisen på boligen. Herunder hvad vores anbefaling er, I skal byde for ejendommen. Vi laver et tjek af lignende boliger i området mht. til liggetider, udbuds- og salgspriser, og sammenholder dette med standen.

Derudover kommer vi med en vurdering af hvor mange penge, en bolig i netop det område kan tåle af blive renoveret for, uden at I mister chancen for at få pengene hjem igen ved et evt. salg. Selvom det skal være jeres hjem – må det også godt være en fornuftig investering. I bliver således klædt på til forhandling med sælger, samt får dokumentation til jeres bank.

Har I råd til at lade være?

Pris for alm. parcelhus (130-170 m2): fra 3.499,- incl. moms.

Kontakt os for en uforpligtende snak.