Et nybygget hus er for mange det helt rigtige valg til et ny hjem. Så slipper man for alt besvær og risiko med vedligeholdelse, skader, ombygning etc. de næste mange år. Eller gør man?

I de fleste tilfælde er svaret ja. Endnu mere sikkert bliver det, hvis I tager jeres egen rådgiver med på sidelinjen i forløbet. Derved får i rådgivning til at træffe de valg, som er de bedste for jer og ikke for den sælger I sidder overfor ved byggefirmaerne. Vi hjælper jer både i processen omkring valg af planløsning, materialer m.m. – og også ved kontraktindgåelse i forhold til at være bedst muligt sikret og stillet. Dette har vi stor erfaring med, således at dine rettigheder bliver sikret inden, det er gået galt.

Tilsyn

Tilsyn byggeplads

Undgå skjulte fejl og mangler med tilsyn fra HusGruppen – Picture-Credits

Under opførelsen hjælper vi med at lave tilsyn på det udførte arbejde. Det er jeres sikkerhed for, at huset bliver lavet efter de gældende aftaler – og efter love og regler i byggelovgivningen. Derved undgår I at stå med et hus, som kan have en masse skjulte fejl og mangler, som I først opdager, når det er for sent. Vi anbefaler, at der laves tilsyn på de større kristiske konstruktionsdele, som vil blive skjult i det færdige byggeri, men som er vigtige for husets statik. Som uddannet bygningsingeniør, er netop tilsyn en af vores spidskompetencer.

Aflevering

Aflvering byggeri

Overtag et færdigt hus – Picture-Credit

Når du skal overtage huset, er det vigtigt at du også overtager et helt færdigt hus uden væsentlige mangler. Vi hjælper jer i denne proces, med gennemgang og registrering.

 

Den samlede pris for rådgivningen afhænger fra projekt til projekt, men tager typisk afsæt i følgende:

  • Deltagelse i 1 møde med byggefirma
  • Gennemgang af kontrakt med byggefirma
  • 4 tilsyn (ex. fundamenter, vægkonstruktion, afstivning tag, udvendige overflader generelt)
  • Gennemgang ved aflevering

Ovenstående kan tilbydes for 12.000,- incl. moms – excl. kørsel

Det svarer til ca. 1% af hvad et nyt hus koster – og det er givet rigtigt godt ud.

 

Kontakt os for at høre nærmere.