Hos HusGruppen er udvikling af boligejendomme vores speciale.

Vi stræber efter at vide, hvor de bedste æbletræer i de forskellige byer findes. Vi er ikke for fine til at tage vores cykel, for at køre rundt i de forskellige kvarterer og udforske, hvor de nye potentialer er.

Projektudvikling nabolag

Vi udvikler både ejendomme til egen portefølje – men også til dig som investor.

Er du investor og er på udkig efter et ejendomsprojekt i et specifikt område – så kontakt os med henblik på at høre, hvad vi eventuelt har liggende. Eller med henblik på, at vi kan finde et projekt, der matcher dine ønsker til afkast og indhold.

Boliger vi selv vil bo i

Kernen i vores værdisæt er, at vi selv skal have lyst til at bo der. Vi bringer slutbrugeren i fokus under udviklingen, projekteringen og opførelsen af byggeriet. Og så ønsker vi ganske enkelt, at der bliver planlagt og bygget bedre. Væk fra de kønsløse byggerier, og hen til funktionelle byggerier med sjæl og varme. Hjem hvor vi kan være kreative – og i særdeleshed være sammen!

projektudvikling boliger
HusGruppen har speciale i udvikling af boliger med sjæl og godt afkast.

Vi tror på, at hvis slutbrugeren er glad og tilfreds – er investoren det også – og typisk gælder det samme for både entreprenøren og projektudvikleren. Alt i alt bliver der skabt en positiv synergi.

Har du allerede projektet eller grunden? Så leverer vi bygherrerådgivning således du kommer sikkert i mål – læs mere her: Bygherrerådgivning