HusGruppen er bygherrerådgiver for flere private, som er ved at opføre deres drømmehus. Vi har hjulpet nybyggere i alt mellem Skanderborg, Ringe, Kerteminde, Svendborg og en del i vores en by Odense.

Vi er med helt fra gennemgang af tilbud og kontrakter med byggefirmaer. Herover gennemgang af tilbud vedr. ekstrafundering, energiramme, gennemgang af tegninger m.m. Og ikke mindst under udførelsen, hvor vi laver tilsyn på udvalgte bygningsdele, så bygherren er sikret et godt og solidt hus, der kan holde i mange år.

Når huset skal endeligt overtages, er HusGruppen med på sidelinjen til gennemgang af hele huset for fejl og mangler, så husets nye brugere trygt kan flytte ind.

Desværre oplever vi ofte, at vi bliver kontaktet for sent i byggeriet – dvs. når både kontrakt er underskrevet og konflikter opstået. Mange af disse konflikter kan afværges ved at tage en bygherrerådgiver med fra dag 1. Således at kontraktgrundlaget er i orden og 100% gennemskueligt.

Skal du til at bygge nyt?

Eller kender du en som skal til det?

Så giv et kald på tlf. 9399 8399 – eller skriv på info@husgruppen.dk så tager vi en snak om hvordan vi bedst sikrer at I kommer trygt ind i jeres nye hjem.